Taverna Brillo, Stockholm

tavernabrillo_exterior
tavernabrillo_1
tavernabrillo_2
tavernabrillo_3
tavernabrillo_4

Taverna Brillo är beläget mitt i de sjudande kvarteren kring Stureplan i Stockholm. Jonas Bohlin som står bakom inredning och miljö har skapat lysande förutsättningar för en livlig atmosfär med utsökt funktion i både bar och matsal.

ABF-Huset, Stockholm

abf_stockholm_1
abf_stockholm_2
abf_stockholm_3
abf_stockholm_4
abf_stockholm_5

I anrika ABF-huset på Sveavägen i Stockholm finns en ny entré med reception, scenyta och kafé allt för att skapa en framtidens mötesplats. Designat av Codesign.

Luzette, Stockholm

luzette_
luzette1
luzette2
luzette2a
luzette3
luzette4

Luzette är beläget i en fantastisk lokal på Stockholms Centralstation. Jonas Bohlin har designat lokal och inredning med inspiration av järnvägsnätet. Detta syns tydligt i den 7 m långa takarmaturen men även i logotypen på menyn.

Hotel Clarion Malmö Live, Malmö

malmolive
malmolive2
malmolive3
malmolive4
malmolive5

Alldeles intill Malmö Central ligger Clarion Hotel & Congress Malmö Live, en verklig mötesplats för nationella och internationella besökare. Lobbyn har smyckats med Skyline golv- och taklampor. Taklamporna mäter 1×1 meter och även utvalda sviter pryds av Skyline.

Hotel Gothia, Göteborg

gothia
gothia3
gothia2

Hotel Gothia Towers i centrala Göteborg är ett fyrstjärnigt hotell och ett av Europas största inrymt i tre höghus. I sängpanelen finns Kvadraten, en specialinbyggd armatur med en riktad läslampa under det frostade glaset. Twiggy golvlampa sträcker sig extra högt i rummet.

Hotell Marholmen, Norrtälje

marholmen
marholmen2
marholmen3
marholmen4
marholmen5

På en ö i Roslagens skärgård strax norr om Stockholm ligger Marholmen. Rummen har möblerats med Galax golvlampa och Butler sänglampa.

Hotel Riviera, Båstad

riviera
riviera2
riviera3
riviera4
riviera5

Hotel Riviera Strand i Båstad byggdes som ett av Sveriges första badhotell i början på 1930-talet. 2015 renoverades hotellet och en ny lampa Decostick ritades för detta ändamål.

Restaurang AG, Stockholm

ag0
ag1
ag2
ag3
ag4
ag5

Restaurangen – Allmänna Galleriet – innehöll tidigare Hallbergs Silversmidesverkstad därav namnet AG som är den kemiska beteckningen på silver. Lokalen har en unik miljö där man har bevarat prägeln av industrilokal med kakel på väggarna. Detta harmonierar med mycket råa och äkta material som spelar tillsammans med bra köttråvaror och duktiga kockar.
Jonas Bohlin stod för förvandlingen och designen.

Teatergrillens bar, Stockholm

teaterbaren_extrior
teaterbaren3
teaterbaren4
teaterbaren5

Teatergrillens bar präglas av en intim atmosfär med inredning av högsta kvalitet. – Teaterbaren är utformad för att utstråla god mat. Alla är välkomna och det ska synas att här finns ett teatertemperament, förklarar Jonas Bohlin. Karamell hänger med gnistrande glas över borden och bardisken är uppbyggd av en specialdesignad Star.

Operakällaren, Stockholm

operakallaren
operakallaren1
operakallaren2
operakallaren3
operakallaren4

Aria har fått sin namnassociation från Operakällaren och utvecklades i samband med renoveringen av denna anrika restaurang. Designtrion Claesson Koivisto Rune stod för alla designtankar och vi fick en ny modell i rostfritt stål. Skärmen är tillverkad i nättextil som också ger ett speciellt uttryck.